Program


Boggie - Visszhangok

Boggie - Visszhangok

Kortárs zenei és irodalmi est
BOGGIE / KEMÉNY ZSÓFI / SZABÓ T. ANNA / UGRON ZSOLNA / DRAGOMÁN GYÖRGY
Miképp ihleti meg a vers az énekesnőt? Mit jelent dalszöveg és hogy kapcsolódik kedvenc fiatal költője Boggihoz? Hogy talált rá a Hollóasszonyra és miben hasonlít az élete Szabó T.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 4. szombat, 19:00

A napokban jelenik meg hazánk egyik legizgalmasabb és tehetségesebb énekesnőjének, a Fonogram díjas BOGGIEnak, azaz Csemer Boglárkának 3 című, harmadik nagylemeze (2013 - Boggie, 2014 - All Is One Is All).

Boggie-t Parfüm című dalának videoklipje által az egész világ megismerte, Ő képviselte Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Bécsben a Wars for Nothing című dalával. 13 évesen kezdte meg zenei tanulmányait, a magyar mellett a francia kultúra áll hozzá a legközelebb.

A Várkert Irodalom sorozta egyedülálló estjén az énekesnő mint olvasó (is) szerepel: az új albumjához kapcsolódóan a 3-as szám jegyében 3 blokkban mutatkoznak be kedvenc hazai írói, költői, és azok a visszhangok, amik közös munkájuk során alakulnak bennük.

Az irodalmi koncert során lesz minden vendéghez kapcsolódó dal, beszélgetés, ének, felolvasás is. A szereplők először szerepelnek egy színpadon, és Boggie-nak is ez lesz az első irodalmi koncertje!

Háziasszony: Juhász Anna

 

Mottó:

"Templom a természet: élő oszlopai

időnkint szavakat mormolnak összesúgva;

Jelképek erdején át visz az ember útja,

s a vendéget szemük barátként figyeli."

Ajánlatunk


Leonardo da Vinci a világ legismertebb művésze. E film fókuszában, amely halálának 500. évfordulója alkalmából készült, páratlan festményei és rajzai állnak.

Az Alhambra – a legjobb állapotban fennmaradt középkori muzulmán palotaváros – Naszrid-dinasztia kori építői olyan igényesek voltak, hogy technikájuk egy részét egészen a fraktálgeometria feltalálásáig nem tudták teljesen megmagyarázni. Mivel szinte az összes levéltári anyag megsemmisült, tervezési elveiket jószerével csak deduktív módszerekkel ismerhetjük meg.

Az EXHIBITION ON SCREEN sorozat filmjében egy olyan tárlatra léphetnek be a nézők, amelynek köszönhetően Hieronymus Bosch művei a világ számos pontjáról visszatértek hollandiai szülővárosába.

Ajánló


Egy cukrász, aki elveszik az édességek világában. Egy elhanyagolt asszony, aki elégedetlen sorsával. Egy fekete ruhás idegen, akiről senki sem…

Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

A kert a modern festészet fontos témája, ihlető forrása. A londoni Royal Academy of Arts 2016-os kiállítása mintegy 120 remekmű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!