Program


Cinegekirályfi

Cinegekirályfi

Az előadás Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című regénye elemeinek felhasználásával készült.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 24. kedd, 15:00

Előadásunk a kilenc éves Gergőről szól, akinek a szülei késő estig dolgoznak, így a kisfiú nagypapájával tölti a délutánokat. Odakint ködös őszi idő van, de a fényes gyerekszobában nagypapa meséje nyomán megelevenedik az élettel teli varázskert, ahol a Cinegekirály és a fekete Hollócsőr vívják ezer éves harcukat. Gergőnek mindennél fontosabb, hogy végigélhesse, végigjátszhassa a meséjét, a valóság azonban rendre megakadályozza ebben: leckét kell írni, rendet kell rakni, fogat kell mosni, le kell feküdni, és minden nap iskolába kell menni. Az előadáshoz szorosan kapcsolódó felkészítő és feldolgozó foglalkozásokon a gyerekekkel az előadás mesebeli és valóságos szereplőiről játszunk. Megfejtjük, hogy miben és hogyan segíthetnek nekünk a mesék, és milyen bajba kerülhetünk, ha egy képzeletbeli világban rekedünk.

Ajánlatunk


2022 után ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó. Annak idején villámgyorsan váltak a hazai alternatív rockzenei élet meghatározó együttesévé és kisebb-nagyobb megszakításokkal a kilencvenes évek középig működött a zenekar.

Áprilisban ismét jelentkezik a Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukciója, a Grecsó fivérek előadásában Többet magunkról címmel. Az est különös átmenet az irodalmi pódiumest és a színházi, zenés, táncos előadás között.

A „Szelíden és szilárdan” című előadás elénk tárja Szabó Magda életét, felidézi az írónő kivételes pályaívét, gyermekkorát, szüleihez fűződő kapcsolatát, házasságát, íróvá érését.

Ajánló


"A narancsvörös sátrak is/Mint a káprázat karikái/Vagy mint izzó gömb-madarak/Kezdtek az időn kívül szállni” Henri Gonzo a Fran Palermo zenekar…

Egy cukrász, aki elveszik az édességek világában. Egy elhanyagolt asszony, aki elégedetlen sorsával. Egy fekete ruhás idegen, akiről senki sem…

Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!