Program


Galla Miklós lemezbemutató koncertje

Galla Miklós lemezbemutató koncertje

Galla Miklós – többek között Pacsai Márk segítségével – újjávarázsolta az egész repertoárját. Immár 21. századi, elektronikus hangszerelésben szólnak az ikonikus és kevésbé ikonikus dalok. . De mindegyik ironikus!

Esőnap: szeptember 6.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Bélát itt ne keressék, Kötöde, Brékó, brékó!, stb. Jelszó: Ma már a számítógép is hangszer!!! Energikus, ritmikus mozgás, muris, topogó tánc és a közönséggel való folyamatos, emberbarát kapcsolattartás teszi teljessé a zenei produkciót. Más szóval poénosak a konferanszok.

Színre lép az Elektromos gyalogos, a súlylökő, a gorilla, és kiderül, Miklós ki mindenkit szándékozik feljelenteni. A feldolgozások között lesz országos és világsláger is! Jó néhány dalhoz Miklós festményeit megmozgató, ötletgazdag, komputeres animáció készült, amelyek gigantikus vetítővásznon lesznek láthatóak, a zenével szinkronban. 

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. A jegyek visszaváltásáról a rendezvényszervező honlapján ad ki közleményt illetve értesíti vásárlóit.

Jegypénztárak nyitvatartása >>>

 

 

Ajánlatunk


"A narancsvörös sátrak is/Mint a káprázat karikái/Vagy mint izzó gömb-madarak/Kezdtek az időn kívül szállni” Henri Gonzo a Fran Palermo zenekar vezetőjeként már több mint egy évtizede a hazai popzenei élet meghatározó kulcsfigurája, április végén új felállásban lép színpadra.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Az Alhambra – a legjobb állapotban fennmaradt középkori muzulmán palotaváros – Naszrid-dinasztia kori építői olyan igényesek voltak, hogy technikájuk egy részét egészen a fraktálgeometria feltalálásáig nem tudták teljesen megmagyarázni. Mivel szinte az összes levéltári anyag megsemmisült, tervezési elveiket jószerével csak deduktív módszerekkel ismerhetjük meg.

Ajánló


Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti témák nyomába eredve vizsgálja a…

Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!