Program


Irány RIO! -  Cirkuszfesztivál OFF

Irány RIO! - Cirkuszfesztivál OFF

Hat utcazenész egy véletlen folytán a nagyvárosi forgatagban egymásra talál, majd együtt indulnak el egy kalandos világkörüli utazásra. Járműként a muzsikájuk és hangszereik szolgálnak, üzemanyaguk pedig a játékosság, a fantázia és a jókedv – Egy világkörüli utazás hangszereken, dallamokon, szavak nélkül, a gesztusok és a pantomim nyelvén, fergeteges, sziporkázó humorral.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 12. péntek, 19:00

Méhes Csaba hazánk kiváló komikusa, pantomimművésze, a vizuális humor mestere szuggesztív játékával és humorával 30 éve szavak nélkül bűvöli el a közönséget itthon és a világ több pontján. Számos elismerés és díj birtokosa.

A Brass in the Five rézfúvós kvintett tagjai (Simai László – trombita, Monoki Attila – trombita, Soós Péter – kürt, Koppányi Béla – harsona, Takács Tibor – tuba) Zeneakadémiát végzett, professzionális zenészek, hangszereik virtuóz mesterei, akik első koncertjüket II. Erzsébet angol királynő előtt játszották.. Nagy sikerű koncertjeiken mindig a zenei kifejezés új formáit keresik.

Közös útjuk 2008-ban a Brass Cirkusz című darabjuk létrehozásával kezdődött, mellyel még ebben az évben elnyerték a Budapest Fringe Fesztivál szakmai zsűrijének díját, és a gyermekzsűri különdíját. Egy évvel később született második, Irány Rió! című produkciójuk, mely a zsűri két külön díját nyerte el a 2009 Fringe+ Fesztiválon. Az előadást azóta is nagy sikerrel játsszák úgy Magyarországon, mint külföldön.

Ajánljuk mindazoknak, akik egy nívós zenei produkció mellett egy óra önfeledt nevetésre vágynak! Korhatár nélkül megtekinthető!

Írta és rendezte: Méhes Csaba és Takács Tibor

Előadják:

Méhes Csaba – pantomim, comedy

Simai László – trombita

Monoki Attila – trombita

Koppányi Béla – harsona

Soós Péter – kürt

Takács Tibor – Tuba

Díszlet, jelmez: a társulat

Ajánlatunk


A „Szelíden és szilárdan” című előadás elénk tárja Szabó Magda életét, felidézi az írónő kivételes pályaívét, gyermekkorát, szüleihez fűződő kapcsolatát, házasságát, íróvá érését.

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

A fotórealizmus az USA-ban az 1960-as évek végétől, Európában 1972-től kezdődő festési irányzat, mely a fényképezésen alapszik, és a részletek aprólékos kidolgozása jellemzi.

Ajánló


Gustav Klimt Csókja a világ egyik legismertebb és legtöbbet reprodukált festménye. Talán ez a legnépszerűbb poszter a diákkollégiumok falán Pekingtől…

Az idén 18. születésnapját ünneplő kétszeres Fonogram-díjas gyerekzenekar azt vallja, hogy ők nevelik a jövő közönségét. A csapat fő küldetése…

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!