Program


Napocska köszöntő, Bárányka hívogató - Babajátszó

Napocska köszöntő, Bárányka hívogató - Babajátszó

Környei Alice babajátszója 0-3 éves korosztály számára

Szerdánként 16 és 17 óra között babajátszóba invitálunk minden pöttöm gyermeket és szüleiket. Szöszölő, molyoló, topogtató. Mackó-ringató, macska-táncoltató, tücsök-cincogtató. Énekek, játékok, mondókák.
Jegyár: 1000 Ft/baba
1 felnőtt kísérőnek ingyenes, minden további felnőtt kísérőnek 500 Ft.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 23. szerda, 16:00

Ajánlatunk


Az Alhambra – a legjobb állapotban fennmaradt középkori muzulmán palotaváros – Naszrid-dinasztia kori építői olyan igényesek voltak, hogy technikájuk egy részét egészen a fraktálgeometria feltalálásáig nem tudták teljesen megmagyarázni. Mivel szinte az összes levéltári anyag megsemmisült, tervezési elveiket jószerével csak deduktív módszerekkel ismerhetjük meg.

A Pink Floyd egy 1964-ben alakult zenekarból formálódott. Miután a zenekar megszűnt, néhány tag – Bob Klose gitáros, Roger Waters basszusgitáros, Nick Mason dobos és a későbbi billentyűs Rick Wright – új zenekart alapított Tea Set néven. Röviddel megalakulásuk után csatlakozott hozzájuk Syd Barrett, aki a zenekar énekes-gitárosa lett.

Kinyílik a függöny és elindul a......a szerepjáték? a kőkemény üzlet? az őrjítő szerelem? az opera, ami maga a való élet? Ezúttal a 20. század egyik legtehetségesebb operaénekesnője Maria Callas és Aristotle Onassis üzletember hajókabinjába válthatnak jegyet a nézők.

Ajánló


Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

„Van már kenyerem, borom is van, Van gyermekem és feleségem. Szivem minek is szomorítsam?” Fesztbaum Béla Boldog szomorú dal című előadása többek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!