Program


Nora Sarman - Budapest Central European Fashion Week

Nora Sarman - Budapest Central European Fashion Week

A Budapest Central European Fashion Week az év legkiemelkedőbb divateseménye Magyarországon, amelyen számos ismert és tehetséges tervező kap lehetőséget a 2018-as őszi/téli kollekciójának bemutatására a visegrádi négyek országaiból. Lélegzetelállító, a világörökség részét képező, neoreneszánsz helyszín Budapest szívében, különlegesen formatervezett kifutó, inspiráló nemzetközi látogatók, élő közvetítés és rengeteg kreatív energia.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 29. vasárnap, 15:00

A jegyet minden show előtt kötelező a helyszínen karszalagra váltani, melyeket a show előtt leghamarabb 2 órával lehet átvenni a kijelölt pontokon.

 

 

Ajánlatunk


Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén. Miért volt fontos a középkorban (is) a mérgező növények tanulmányozása? Milyen botanikai eredményeket értek el a középkori tudósok, alkimisták? Ez alkalommal egy mérgező növényt, az „ördögi” angyaltrombitát rajzoljuk meg pasztellkrétával vagy festjük meg akvarellel (gouache-sal).

Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Ajánló


A múzeumpedagógiai foglalkozáson résztvevők megfejtik, hogy miről mesél az YBL 6 Művészeti Térben látható, a Jáky-gyűjtemény különleges képeit bemutató Vagyok,…

Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!