Program


APOSZTRÓF Est - Irodalmi szerelmek V. - Feleségem története – Várkert irodalom
2

APOSZTRÓF Est - Irodalmi szerelmek V. - Feleségem története – Várkert irodalom

Ötödik alkalommal rendezzük meg a Várkert Bazárban a népszerű Irodalmi szerelmek estet. Egy különleges este, ahol a magyar klasszikus és kortárs irodalmi élet nagyjai kicsit más oldalukról mutatkoznak be. Ezeken az alkalmakon ugyanis a versek, regények, lírai, prózai alkotások mellett az élet, a küzdelmek, a sikerek, a szerelmek – egy alkotó élet-pillanatai kerülnek középpontba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 17. kedd, 19:00

A felolvasószínházban az írók, költők saját szövegei elevenednek meg, mi pedig ezeket a szövegeket szerelmeik szemszögéből is vizsgáljuk. Így nem csak a versek, szövegek eredete, keletkezése vagy egy házasság krónikája elevenedik meg, de akár soha nem hallott, senki által nem ismert szövegek is. Ezúttal az est fókuszában Füst Milán és Helfer Erzsébet, Szabó Lőrinc és Mikes Klára, valamint Karinthy Frigyes és Bőhm Aranka kerül.

Vendégek:

Nyáry Krisztián irodalmár

Kerekes Vica színművész

Lengyel Tamás színművész 

Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna

Ajánlatunk


Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

A múzeumpedagógiai foglalkozáson résztvevők megfejtik, hogy miről mesél az YBL 6 Művészeti Térben látható, a Jáky-gyűjtemény különleges képeit bemutató Vagyok, aki vagyok című kiállítás.

Kinyílik a függöny és elindul a......a szerepjáték? a kőkemény üzlet? az őrjítő szerelem? az opera, ami maga a való élet? Ezúttal a 20. század egyik legtehetségesebb operaénekesnője Maria Callas és Aristotle Onassis üzletember hajókabinjába válthatnak jegyet a nézők.

Ajánló


A kert a modern festészet fontos témája, ihlető forrása. A londoni Royal Academy of Arts 2016-os kiállítása mintegy 120 remekmű…

Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

Az idén 10 éves Várkert Bazár 2017-ben alapított irodalmi sorozata mára a főváros leglátogatottabb havi irodalmi műhelye, fókuszban a klasszikus…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!