Program


Art for Kids - GyufART - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Art for Kids - GyufART - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Művészeti alkotás gyerekeknek, angol nyelvtanulással az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.
Horváth Anna Róza képzőművész, vizuáliskultúra-tanár vezetésével változatos művészeti témákkal és technikákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek. 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. szombat, 10:30

 

Vajon mivel készülhet még műalkotás a ceruzán, krétán vagy festéken kívül? Ezúttal egy hétköznapi, ám mégis különleges anyag, a gyufa felhasználásával, ragasztással és festéssel készítünk kollázst, amelyhez inspirációként megtekintjük Bukta Imre Tavasz című alkotását a Jáky-gyűjteményben. 

Kezdő angolosokat is várunk, ugyanis a foglalkozás angol és magyar nyelven is zajlik.  

Ajánlott korosztály: 8-12 éves 

Foglalkozás időtartama: 120 perc 

Amíg a gyerekek alkotnak, a felnőttek tárlatvezetéssel tekinthetik meg a Vagyok, aki vagyok című kiállítást az YBL6 Művészeti Térben, amely a magyar képzőművészet 1945 utáni válogatását mutatja be a Jáky-gyűjteményből. A tárlatvezetést Harsányi-Kovács Ágnes művészettörténész tartja. 

A tárlatvezetés időtartama: 60-75 perc 

Indulás: az Art for Kids foglalkozás kezdete után, a Várkert Műhelytől 

Kedvezményes jegyár a tárlatvezetésre: 1.500 Ft/fő 

Ajánlatunk


A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció. A banda sikerét nemcsak slágereik, hanem a zenekar összetétele is garantálta. 

Bármennyire is szeretjük felfedezni a művészek széles spektrumát, mégis újra és újra visszatérünk a XIX. század végének rendkívül termékeny franciaországi időszakához: Monet, Renoir, Manet, Degas, Van Gogh, Matisse, Morisot, Cassatt, Whistler... és mindenekelőtt Paul Cézanne művészetéhez, akit Picasso egyszerűen csak mindannyiunk atyjának nevezett.

Prosper Merimée Carmen című remekműve nyomán, néhány gondolat Bizet operájának részletére. Klasszikus és kortárs fúzió, melynek dallamai egyedi atmoszférába keverednek, ami a főszereplők útját vezeti.

Ajánló


A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert…

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.…

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!