Program


Az Időmanó szilvesztere - Lépjünk át az újévbe+ „Szülőmegőrző" = Várkert Bazár séta - Kombinált jegy

Az Időmanó szilvesztere - Lépjünk át az újévbe+ „Szülőmegőrző" = Várkert Bazár séta - Kombinált jegy

Amíg a gyerekek buliznak az Időmanó szilveszteri koncetjén, vigyázunk Apura vagy Anyura! Amíg a gyerek az előadást nézi, a szülő idegenvezetésen vehet részt a Várkert Bazárban, ami éppen annyi ideig tart, mint a gyerekprogram. A program a 3.000 forintos kombinált jeggyel vehető igénybe, mely összeg 1 gyerek és 1 felnőtt számára tartalmazza a belépődíjat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 29. vasárnap, 11:00

Ki járt már egészen különleges gyerekszilveszteren? Ha igazán maradandó családi élményre vágysz, búcsúztasd együtt az óévet Bíró Eszterrel és zenekarával, és legújabb gyerekeknek szóló előadásukkal. Multimédiás, animált, interaktív mesekoncert meglepetésekkel és persze gyerekpezsgővel! 4 éves kortól ajánljuk.

Az előadásra a belépőjegy 2.000 Ft egységes áron. De hogy a felnőtt kísérők se unatkozzanak, amíg a gyerekek buliznak, számukra speciális programot kínálunk „Szülőmegőrző” címmel. Amíg a gyerek az előadást nézi, a szülő idegenvezetésen vehet részt a Várkert Bazárban, ami éppen annyi ideig tart, mint a gyerekprogram. A program a 3.000 forintos kombinált jeggyel vehető igénybe, mely összeg 1 gyerek és 1 felnőtt számára tartalmazza a belépődíjat.

 

Közreműködik:

 

Bíró Eszter (az Időmanó szerepében) – ének, metalofon, tánc

Födő Sándor – ütőhangszerek

Csókás Zsolt – gitárok, ütőhangszerek

Cserta Balázs – szoprán szaxofon, klarinét, furulyák, tárogató 

Ifj. Tóth István – gitár, basszusgitár

Narrátor: Kálloy Molnár Péter

 

Interaktív vetítés, élő animációk: Karcis Gábor

Animációk: Horváth Réka

Dramaturg/író: Bíró Eszter és Födő Sándor

Zeneszerző/hangszerelés: Födő Sándor

Dalszövegek: Hegyi György, Marék Veronika, Varró Dani

Rendező: Bíró Eszter

Ajánlatunk


Kinyílik a függöny és elindul a......a szerepjáték? a kőkemény üzlet? az őrjítő szerelem? az opera, ami maga a való élet? Ezúttal a 20. század egyik legtehetségesebb operaénekesnője Maria Callas és Aristotle Onassis üzletember hajókabinjába válthatnak jegyet a nézők.

Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

„Van már kenyerem, borom is van, Van gyermekem és feleségem. Szivem minek is szomorítsam?” Fesztbaum Béla Boldog szomorú dal című előadása többek között Kosztolányi Dezső író, költő verseiből, novelláiból, újságcikkeiből és útleírásaiból készült.

Ajánló


Boribon szamócát keres a réten. Szamóca helyett furcsa dolgokat talál: cipőket, inget, kalapot, és egy igazi jóbarátot. Marék Veronika Boribon…

A „Szelíden és szilárdan” című előadás elénk tárja Szabó Magda életét, felidézi az írónő kivételes pályaívét, gyermekkorát, szüleihez fűződő kapcsolatát,…

A Pink Floyd egy 1964-ben alakult zenekarból formálódott. Miután a zenekar megszűnt, néhány tag – Bob Klose gitáros, Roger Waters…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!