Program


Az ünnep azé, aki várja - Adventi est a Várkert irodalommal

Az ünnep azé, aki várja - Adventi est a Várkert irodalommal

December 5-én, az év utolsó irodalmi estjén az Aposztróf sorozat az ünnepi készülődésbe kapcsolódik be, és igazi adventi hangulatot varázsol a színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 5. hétfő, 19:00

Ezen a különleges esten családi történetek kerülnek elő és betekinthetünk két alkotó család tradicionális, ünnepi ízeibe, szokásaiba, dalaiba és verseibe. A zenés irodalmi esten a két alkotó család: Szabó T. Anna József Attila-díjas költő és férje, Dragomán György József Attila-díjas író, valamint Lackfi János József Attila-díjas író, költő és lánya, Lackfi Dorottya énekes kapcsolódik össze, és Sinha Róbert gitárművésszel kiegészülve izgalmas közös produkciók várhatók.

 

Közreműködők:

Szabó T. Anna, József Attila-díjas költő 

Dragomán György, József Attila-díjas író 

Lackfi János, József Attila-díjas író, költő 

Lackfi Dorottya, énekes 

Sinha Róbert, gitárművész 

Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna irodalmár

Ajánlatunk


Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén. Miért volt fontos a középkorban (is) a mérgező növények tanulmányozása? Milyen botanikai eredményeket értek el a középkori tudósok, alkimisták? Ez alkalommal egy mérgező növényt, az „ördögi” angyaltrombitát rajzoljuk meg pasztellkrétával vagy festjük meg akvarellel (gouache-sal).

Az idén 10 éves Várkert Bazár 2017-ben alapított irodalmi sorozata mára a főváros leglátogatottabb havi irodalmi műhelye, fókuszban a klasszikus és kortárs magyar irodalommal. 75 est, 250 színpadi vendég, több tízezer látogató. Tartsanak velünk április 2-án is az Aposztróf irodalmi estjén, ahol bemutatkozik a Boldog boldogtalan – Háy János új regénye a színpadon!

Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Ajánló


Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!