Program


Bárány Boldizsár - Szabó Magda-nap

Bárány Boldizsár - Szabó Magda-nap

Az idén 105 éve született Szabó Magda hatalmas és szerteágazó életművét olvasva mindig találunk olyat, ami inspirál, vigaszt nyújt vagy megnevettet bennünket. Október 15-én egy egész napos rendezvénnyel emlékezünk a Kossuth-díjas íróra.. Ennek keretében délelőtt az írónő első gyerekkönyvéből, a Bárány Boldizsárból készült kamara előadást láthatja fiatal közönségünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 10:30

Bárány Boldizsár - Szabó Magda-nap

„Bárány Boldizsár nem szeret iskolába járni. Nem akar illedelmes kisbárány lenni, mi mégis szívünkbe zárjuk őt. Akkor is, amikor eltünteti Ponty Piroska hozományát, és akkor is, amikor elcseni Mókus doktor bundáját. Szegény szülei sem tudják, hogyan lehetne beállítani őt a szelíd, jól nevelt kisbárányok sorába. Egyszer csak a sok huncutság, rosszalkodás visszaszáll Bárány Boldizsár fejére, és ő kétségbeesetten megpróbálja jóvá tenni a hibáit!”

Az előadás körülbelül 50 perc szünet nélkül, óvodásoknak, valamint alsó tagozatos diákoknak ajánljuk.

Játsszák: Nyári Detti és Tűzkő Sándor

Ajánlatunk


"A narancsvörös sátrak is/Mint a káprázat karikái/Vagy mint izzó gömb-madarak/Kezdtek az időn kívül szállni” Henri Gonzo a Fran Palermo zenekar vezetőjeként már több mint egy évtizede a hazai popzenei élet meghatározó kulcsfigurája, április végén új felállásban lép színpadra.

A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti témák nyomába eredve vizsgálja a magyar múlt egyes kérdéseit. A program házigazdája Katona Csaba történész, aki minden témát egy-egy meghívott szakemberrel jár körbe és mutat be a közönségnek.

Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Ajánló


Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

Az Alhambra – a legjobb állapotban fennmaradt középkori muzulmán palotaváros – Naszrid-dinasztia kori építői olyan igényesek voltak, hogy technikájuk egy…

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!