Program


Belau - Hien - Maluridé
2

Belau - Hien - Maluridé

Egy izgalmas este vár benneteket a Várkert Bazár Öntőház udvarán, ahol egyszerre három különleges electronica előadó áll majd színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 8. szombat, 20:00

Program:
19:00-19:30 – Maluridé
19:45-20:30 – Hien
20:45-21:45 – Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar első számú célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet, zenéjük segítségével. A formáció öt éves fennállása során számos határon túli sikert könyvelhetett el, ez idő alatt több, mint 200 koncertet adtak 25 országban, és olyan neves nemzetközi fesztiválokon játszottak eddig, mint a Primavera, az Electric Castle, a Eurosonic, vagy az amerikai SXSW. Az elmúlt években olyan komolyabb rádiók játszották dalaikat, mint a BBC Radio 1, a Triple J vagy a KEXP, és olyan nemzetközi médiumok írtak róluk elismerően, mint a Billboard, a Clash Music, a The Line of Best Fit, vagy a Rolling Stone. A Belau első lemeze 2017-ben Fonogram-díjat kapott, eddigi kiadványaik több millió streamnél járnak.

Légies vokálok, friss textúrák és minimalista alapok – Hien eklektikus zenei identitását sok különböző hangzásvilág befolyásolta, az elektronikától a soulon át a keleti stílusokig. A vietnámi-magyar származású énekesnő 15 évesen kezdte zenei pályafutását. Kiadott két pop albumot, fellépett Kim szerepében a Miss Saigon musicalben és több koncertet is adott európai, ázsiai és amerikai nagyvárosokban. Karrierje során elnyerte a Glamour „Az év nője” díját és a Viva Comet díjat is. Hien „Bloom” című albuma 2021-ben egy kreatív utazás végeredményeként jelent meg, bemutatva életét vietnámi-magyar bevándorló fiatalként, aki Magyarországról az Egyesült Államokba költözött egy új kezdet reményében, mindeközben megújítva művészi identitását.

A Maluridé formáció 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, és elektronikus zene alapjaira épül, ugyanakkor lírikus, szövegközpontú ének szólamaikkal a klasszikus harmóniák eszköztárából is válogatnak. A Telekom Electronic Beats 2022-es SZELEKTOR pályázatán bekerültek a pop kategória legjobb 10 dala közé, jelenleg a Hangfoglaló Program 2023-as évad támogatott produkciója.

Early bird: 2.900 Ft.; Elővétel: 3.500 Ft.; Normál: 3.900 Ft.; VIP: 9.500 Ft.

Esőnap: 2023.07.15. péntek
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


A múzeumpedagógiai foglalkozáson résztvevők megfejtik, hogy miről mesél az YBL 6 Művészeti Térben látható, a Jáky-gyűjtemény különleges képeit bemutató Vagyok, aki vagyok című kiállítás.

Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

2024-ben is folytatódik a művészeti vetítéseinkhez kapcsolódó filmklubunk. Minden hónap utolsó keddi filmjét a téma meghívott szakértőjével vezetjük fel: útmutatót adunk, mire érdemes figyelni, gondolatébresztő kérdéseket vetünk fel és a téma hazai vonatkozásait is felvillantjuk.

Ajánló


A kert a modern festészet fontos témája, ihlető forrása. A londoni Royal Academy of Arts 2016-os kiállítása mintegy 120 remekmű…

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!