Program


Budapest Bár - Újévi koncert

Budapest Bár - Újévi koncert

Köszöntsd együtt az újesztendőt a Budapest Bárral! Fogadd meg, hogy 2023-ban minden nap teszel valami jót magadért és másokért: kezdd velünk az új évet, és ajándékozd meg az élménnyel szeretteidet is! A Budapest Bár gyógyír a téli hidegben és sötétségben, kiszakít a mindennapokból, feltölt muzsikával és energiával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 1. vasárnap, 19:00

Budapest Bár
Újévi koncert

Új lendülettel, részben megújult repertoárral és természetesen a régi kedvencekkel köszönti az új esztendőt a csodálatos Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián és Mező Misi.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán éppen ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra, megteremtve ezzel egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bár vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően régen elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig több új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

A zenekar tagjai:
Farkas Róbert – hegedű, gitár
Ürmös Sándor – cimbalom
Ökrös Károly – harmonika
Farkas Richárd – nagybőgő
Kisvári Bence – dob

Ajánlatunk


Boribon szamócát keres a réten. Szamóca helyett furcsa dolgokat talál: cipőket, inget, kalapot, és egy igazi jóbarátot. Marék Veronika Boribon és Annipanni, valamint Boribon kirándul könyvei alapján készült vidám, zenés bábelőadás.

A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti esemény nyomába eredve vizsgálja a magyar múlt egyes kérdéseit. A program házigazdája Katona Csaba történész, a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárának munkatársa, aki minden témát egy meghívott történésszel jár körbe és mutat be a közönségnek.

Kinyílik a függöny és elindul a......a szerepjáték? a kőkemény üzlet? az őrjítő szerelem? az opera, ami maga a való élet? Ezúttal a 20. század egyik legtehetségesebb operaénekesnője Maria Callas és Aristotle Onassis üzletember hajókabinjába válthatnak jegyet a nézők.

Ajánló


Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

A múzeumpedagógiai foglalkozáson résztvevők megfejtik, hogy miről mesél az YBL 6 Művészeti Térben látható, a Jáky-gyűjtemény különleges képeit bemutató Vagyok,…

A kert a modern festészet fontos témája, ihlető forrása. A londoni Royal Academy of Arts 2016-os kiállítása mintegy 120 remekmű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!