Program


Christmas lights - A Szent Efrém Férfikar lemezbemutató koncertje - Advent a Várkert Bazárban
2

Christmas lights - A Szent Efrém Férfikar lemezbemutató koncertje - Advent a Várkert Bazárban

A Szent Efrém Férfikar több mint húsz éve aktív résztvevője a magyar és nemzetközi koncertéletnek. A nyolctagú a capella formációt a számtalan stílust és korszakot átölelő repertoárja teszi igazán különlegessé. Lenyűgöző és látványos élő koncertjeiknek köszönhetően igazi közönségkedvencekké váltak: legyen szó popzenéről, bizánci himnuszokról vagy akár klasszikus művekről, minden előadásuk emlékezetes élményt nyújt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 23. szombat, 19:00

 A formáció elnyerte a Magyar Örökség díjat és már 16 lemezzel büszkélkedhet.

Története során 2023-ban első alkalommal készít karácsonyi albumot a Szent Efrém Férfikar, amelynek nagyszabású bemutató koncertjét a Várkert Bazárban tartják. Az alkalomhoz és műsorhoz illő látvánnyal gazdagított koncertműsorban helyet kapnak a magyar, angolszász, észak-európai és Kárpát-medencei népek karácsonyi és adventi énekei, de híres világi dallamok — például Csajkovszkij Diótörője, Vivaldi Négy évszakjából a Tél, vagy a Csendes éj — is megszólalnak sajátos feldolgozásban.

A Lumen - Christmas Lights című album teljes egészében felhangzik a lemezbemutató koncerten.

Közreműködik:

Balázs Edgár

Bubnó Lőrinc

Bubnó Márk

Bubnó Tamás

Oláh Marcell

Papp Viktor

Rácz Ambrus

Tóth Péter

 

 

Ajánlatunk


A Keep Floyding Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floydot játszó csapata. A zenekar több mint 20 éves fennállása alatt – folyamatosan fejlődve – újabb és újabb helyszíneket hódított meg a Floyd zenéjéhez való alázatos hozzáállásával, zenei hitelességével, hangzás- és látványvilágával.

Leonardo da Vinci a világ legismertebb művésze. E film fókuszában, amely halálának 500. évfordulója alkalmából készült, páratlan festményei és rajzai állnak.

"Kávéház nélkül nincs irodalom" - mondta Márai Sándor. Az író gondolata inspirálta a Várkert Irodalom házigazdáját Juhász Annát arra, hogy szezonkezdő estjén a régi kávéházak hangulatát varázsolja a színpadra meghívott vendégeivel. 

Ajánló


Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre. A fiatal előadó zenéit maga írja, producereli és énekli,…

Az idei év a Várkert Bazár és a Random Trip csapata életében is meghatározó volt. Amíg mi a megújulásunk 10.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!