Program


David Bowie arcai - VÁRkert Mozi

David Bowie arcai - VÁRkert Mozi

A „David Bowie is” című tárlat a londoni Victoria and Albert Musem történetének egyik legsikeresebb kiállítása volt, közel 200.000-en váltottak rá jegyet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 18:00

Állítsa össze filmklub bérletét! Vásároljon 15 % kedvezménnyel minimum 3 különböző előadásra egyidejűleg tetszőleges számú jegyet!

A David Bowie Archívummal együttműködésben megvalósult kiállítás záró tárlatvezetéséről készült filmben a kurátorok, Vicky Broackes, Geoffrey Marsh Bowie rendkívül gazdag életművét dalszövegek eredeti kéziratai, személyes tárgyak, eredeti kosztümök és hangszerek, archív fotók, videók és albumborítók segítségével tárják fel a nézők előtt. A tárlatvezetés közben Bowie egykori művésztársai, többek között Kansai Yamamoto, a legendás japán divattervező és Jarvis Cocker, a Pulp együttes frontembere és kilencvenes évek britpop mozgalmának egyik kultfigurája is megszólalnak, mélyebb betekintést engedve a kreatív zseni és popkulturális ikon művészetébe.

Főszereplők: Vicky Broackes, Geoffrey Marsh, Kansai Yamamotom, Jarvis Cocker, David Bowie

Operatőr: Rob Mansfield

Rendező: Hamish Hamilton, Katy Mullan

Producer: Carla Holdforth, Dee Koppang O'Leary

színes, angol nyelvű dokumentumfilm, magyar felirattal, 95 perc, 2013

Forgalmazza a Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

Gustav Klimt Csókja a világ egyik legismertebb és legtöbbet reprodukált festménye. Talán ez a legnépszerűbb poszter a diákkollégiumok falán Pekingtől Bostonig.

„Van már kenyerem, borom is van, Van gyermekem és feleségem. Szivem minek is szomorítsam?” Fesztbaum Béla Boldog szomorú dal című előadása többek között Kosztolányi Dezső író, költő verseiből, novelláiból, újságcikkeiből és útleírásaiból készült.

Ajánló


A Pink Floyd egy 1964-ben alakult zenekarból formálódott. Miután a zenekar megszűnt, néhány tag – Bob Klose gitáros, Roger Waters…

Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén. Miért volt fontos a…

A legnagyobb népi írónk, Móricz Zsigmond szatmári néprajzi gyűjtései során került igazán közel a magyar paraszti kultúrához. A parasztság életének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!