Program


Deva koncert - Vendégek: Lovász Irén, Veni, Mushu Israel

Deva koncert - Vendégek: Lovász Irén, Veni, Mushu Israel

2023 első nagyszabású Дeva koncertjén a közönség egy különleges koncertműsorra számíthat a Várkert Bazárban. Az új dalok mellett a megszokott Дeva számok is másképp, átdolgozva szólalnak majd meg. Az énekesnő olyan vendégművészekkel lép színpadra, mint Lovász Irén, Kossuth-díjas népdalénekes, Szász Veronika Veni, a Hari Dramából ismert Mushu Israel és egy többtagú kórus.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 24. péntek, 20:00

Vendégek: Lovász Irén, Veni, Mushu Israel

Előzenekar: Maluridé


Takács Dorina mozgalmas időszakot tudhat magáénak. 2022 év elején megjelent a bemutatkozó albuma Csillag címmel, ezzel egyidőben megkapta a neves Music Moves Europe Díjat és a Petőfi Rádió legjobb női előadói díját, nemrég pedig az MTV Music Awardson is jelölték. A hazai nagyobb fesztiválok mellett fellépett a Vienna Waves-en, az Eurosonicon, a The Great Escape és a Superbloom fesztiválon is.

Fellépők:
Takács Dorina – ének, szintetizátor, elektronika
Lovász Irén – ének
Veni - ének
Mushu Israel – ének
Szallabek Balázs - gitár, elektronika
Gozlán Fatima – ütősök, fúvosok
Sikó Alpár – szaxofon
Foster Dorka – fuvola
Lukács Szeben - hegedű

Hari_drama kórus:
Foster Dorka
Horváth Martin
Papp Mádava
Papp Mukunda Mátyás
Stanfel Péter

Zságer Mészáros Szandra - vizuál


Ajánlatunk


A Mare Temporis alkotóközösséggel századfordulós családi délután várja az érdeklődőket a Várkert Bazárban. Lesz élő, interaktív történelmi játszóház, és izgalmas mutatványos bemutató is, amely után a boldog békeidők cirkuszi eszközeit is ki lehet próbálni. A „Mesterektől élményekig – A Várkert Bazár történetei” című szabadtéri kiállításon családi tárlatvezetést tartanak majd.

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és alig ismert információkat tudhat meg a közönség az örökérvényű szerzőről.

"A narancsvörös sátrak is/Mint a káprázat karikái/Vagy mint izzó gömb-madarak/Kezdtek az időn kívül szállni” Henri Gonzo a Fran Palermo zenekar vezetőjeként már több mint egy évtizede a hazai popzenei élet meghatározó kulcsfigurája, április végén új felállásban lép színpadra.

Ajánló


Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori…

Egy cukrász, aki elveszik az édességek világában. Egy elhanyagolt asszony, aki elégedetlen sorsával. Egy fekete ruhás idegen, akiről senki sem…

Szeretjük a zenét és szeretjük a képzőművészetet is. Egy intenzív zenei élmény képeket varázsol elénk, egy festmény láttán pedig ritmusok,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!