Program


Intim Torna Illegál Dorogi - Akusztik Band - Várkert Akusztik

Intim Torna Illegál Dorogi - Akusztik Band - Várkert Akusztik

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 18. szerda, 19:00

Dorogi Péter platina- és aranylemezes énekes és dalszerző 20 éve ismert a magyar zenei életben. Alapító tagja a Kistehén Tánczenekarnak, amely az Én a Kistehén szigethimnusszal és a Szájbergyerek című slágerrel robbant be a köztudatba, de ismerjük az Intim Torna Illegál frontembereként is. Az ő hangjával „Szállunk a fény felé”, de számos rádiósláger mellett szerzője az Örökké, a Vágjál lyukat a kádba, a Hipnotizőrkirály vagy a Csillagtengeren című daloknak is. Zenéit a legnagyobb hazai és erdélyi rádiók folyamatosan játsszák és rendszeres fellépője a legismertebb fesztiváloknak is.

Zenekaros felállással, de különleges akusztikus hangszereléssel most először lesznek hallhatók élőben a dalai, a közönség pedig több izgalmas történetet, kulisszatitkot is megtudhat ezen az estén az elmúlt 20 év turnéiról, a dalok születéséről és arról, hogy mit is jelent Dorogi Péter számára a zene.

Minden, a programokkal kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Az Alhambra – a legjobb állapotban fennmaradt középkori muzulmán palotaváros – Naszrid-dinasztia kori építői olyan igényesek voltak, hogy technikájuk egy részét egészen a fraktálgeometria feltalálásáig nem tudták teljesen megmagyarázni. Mivel szinte az összes levéltári anyag megsemmisült, tervezési elveiket jószerével csak deduktív módszerekkel ismerhetjük meg.

Kinyílik a függöny és elindul a... ...a szerepjáték? a kőkemény üzlet? az őrjítő szerelem? az opera, ami maga a való élet?

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és alig ismert információkat tudhat meg a közönség az örökérvényű szerzőről. Az előadásokon kivetített képek, dokumentumok és Tárkány-Kovács Bálint Junior Príma díjas cimbalomművész inspiratív zenei kísérete segíti elő az irodalmi szövegek elmélyült befogadását.

Ajánló


"Kávéház nélkül nincs irodalom" - mondta Márai Sándor. Az író gondolata inspirálta a Várkert Irodalom házigazdáját Juhász Annát arra, hogy…

Leonardo da Vinci a világ legismertebb művésze. E film fókuszában, amely halálának 500. évfordulója alkalmából készült, páratlan festményei és rajzai…

„Amikor egy kidobott hangszert, egy zongorát átlényegítek, és megpróbálom új formában megjeleníteni, az egy kegyeleti gesztus. Olyan műveket próbálok létrehozni…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!