Program


Dorogi Akusztik - Várkert Akusztik

Dorogi Akusztik - Várkert Akusztik

Dorogi Pétert a Kistehén Tánczenekar alapító tagjaként, illetve az Intim Torna Illegál szintén alapító tagjaként és frontembereként ismerte meg a nagyközönség. Ezúttal két zenésztársával közösen lép fel a Várkert Akusztik színpadán.

Aktuális előadásokA bensőséges hangulatú akusztikus koncerten minden körítés nélkül, nyers energiával adja elő szerzeményeit. Nyitott könyvként tárja fel zenei életpályáját, és a dalokon túl kulisszatitkokat és izgalmas történeteket is megoszt az elmúlt 20 év turnéiról, a dalok születéséről és arról, hogy mit jelent számára a zene. A koncerten munkásságának legfontosabb szerzeményeit, valamint új dalait adja elő (pl.: Néhány fényes gomb). Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint az Az anyu meg én.

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Minden, a programokkal kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


Gyönyörű, érzelmekkel túlfűtött, melankóliával telített, ismert és kevésbé ismert, nemzetközi és hazai dalok csendülnek fel, lesznek köztük klasszikus francia sanzonok,…

A Varga Livius és a Neva, azaz a Varga Livius, Nemes Zoltán és Vastag Gábor alkotta trió ez alkalommal saját és kedvenc zenekaraik ikonikus számaiból válogat.

Szuggesztív előadásmód, mély érzelmekkel teli dalok, egy jelenség az érzékiség és az indulat határán. Az angol és magyar nyelvű dalokat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!