Program


Ég az erdő - a Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertje

Ég az erdő - a Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertje

Az Ég az erdő album dalai személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalok a természetből, az erdő közepén élő alkotótól és vonós zenekarától. Az album CD formában 2020 őszén jelent meg a Gryllus Kiadó gondozásában. Ez a koncert lemezbemutatónak készült, de csak tolódott és tolódott és…  több

A programot a hatályos kormányrendelet alapján védettségi- és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)”- igazolvány együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek. A 18 év alattiak felügyelet nélkül vehetnek részt programjainkon, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 16 év alatti hozzátartozók mentesülnek a védettségi igazolás alól, de életkoruk igazolására diák- vagy arcképes (személyi vagy útlevél)”- igazolványt kell felmutatniuk, amennyiben ezt a jegykezelő kéri tőlük, a rendezvényre való belépésük pedig csak és kizárólag felügyeleti jogot gyakorló felnőttel lehetséges. A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező. 

 

A zenés-táncos, nem ültetett rendezvényeink (az 2021.07.08 Ég az erdő - Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertje és a 2021. 07. 15 Budai pop - Ivan and the Parazol, 2021. 07. 22 Antonia Vai x Ohnody koncertje) életkorra való tekintet nélkül, kizárólag védett személyek által látogathatóak.

 

A Várkapitányság munkatársai szem előtt tartanak minden egészségügyi óvintézkedést: annak ellenére, hogy a kollégák nagy részét már beoltották, valamennyi dolgozó továbbra is maszkot visel és a zárt terekben elérhetők lesznek kézfertőtlenítési pontok is a visszatérő közönség nagyobb biztonsága érdekében! Bővebben >>>

Aktuális előadásokMost viszont eljött a pillanat és túl számtalan nyomasztó hónapon és néhány üres nézőteres szomorú online fellépésen, most újra VELETEK készülünk megpendíteni a húrokat, kiadni magunkból a közös zenélés csodáját.

Legyetek ott velünk és vendégeinkkel Lackfi János költővel, ifj. Csoóri Sándorral és a Várkonyi Csibészekkel a Várkert Bazár egyedülálló szabadtéri helyszínén, és csillogjanak újra együtt a szemek!

Közreműködők:

Kollár-Klemencz László (ének, gitár)

Mákó Kató (ének, archaikus ütőshangszerek)

Ónodi László (brácsa)

Valkó Béla (cselló)

Vajdovich Árpád (bőgő)

Csernovszky Márk (zongora)

 Vendégek: Lackfi János (költő), ifj. Csoóri Sándor (brácsa) és a Várkonyi Csibészek.

90 perc szünet nélkül

Early bird: 2000 Ft- az első 50 db jegy

Elővételben: 2500 Ft

Helyszínen aznap: 3000 Ft

Esőhelyszín: Rendezvényterem

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.  A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánló


Az Ég az erdő album dalai személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalok…

Három ünnep, három összművészeti koncert. A Várkert Bazár a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarával…

2021. július 15-én az Ivan and the Parazol zenekar a Várkert Bazárban mutatja…