Program


ENEMVÉ 2.0 = Nagy Magyar Versek „… Szüzek voltunk…”  - Várkert Irodalom

ENEMVÉ 2.0 = Nagy Magyar Versek „… Szüzek voltunk…” - Várkert Irodalom

A Várkert Irodalom bemutatja a Nagy Magyar Versek (ENEMVÉ) című új irodalmi sorozatát, amely havonta költői esttel varázsolja el nézőit: három ismert színész, egy népszerű zenész, mindig más szervező gondolat, összefűző ösvény. Az ENEMVÉ második, októberi előadása a forradalmak, szerelmek, a születés és meghalás köré szövődik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 10. szerda, 19:00

Az ENEMVÉ második, októberi előadása a forradalmak, szerelmek, a születés és meghalás köré szövődik.

Közreműködik: Hámori Gabriella, Bálint András, Fenyő Iván

Zene: Lotfi Begi 

Költemények Ady Endrétől, Pilinszky Jánostól, Weöres Sándortól, Tóth Krisztinától, Petőfi Sándortól, Kovács András Ferenctől, Kiss Ottótól, Jónás Tamástól, József Attilától, Szép Ernőtől, Kányádi Sándortól, Csoóri Sándortól, valamint Babits Mihály és Faludy György fordításaiból. Nagy Magyar Versek, melyeket mindenki ismer, vagy az esten megismerhet.

Háziasszony: Ugron Zsolna

Rendező: Seres Tamás

Jegyár: 2000 Ft, a helyszínen: 2500 Ft.

Ajánlatunk


A Mare Temporis alkotóközösséggel századfordulós családi délután várja az érdeklődőket a Várkert Bazárban. Lesz élő, interaktív történelmi játszóház, és izgalmas mutatványos bemutató is, amely után a boldog békeidők cirkuszi eszközeit is ki lehet próbálni. A „Mesterektől élményekig – A Várkert Bazár történetei” című szabadtéri kiállításon családi tárlatvezetést tartanak majd.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori Királyi Palota környékén? Sétánkon minden kiderül!

Ajánló


2024-ben is folytatódik a művészeti vetítéseinkhez kapcsolódó filmklubunk. Minden hónap utolsó keddi filmjét a téma meghívott szakértőjével vezetjük fel: útmutatót…

Áprilisban ismét jelentkezik a Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukciója, a Grecsó fivérek előadásában Többet magunkról címmel. Az est különös…

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!