Program


Fekete Jenő és a Banda - Vendég: Little G Weevil & K.C. Brown - Várkert Akusztik

Fekete Jenő és a Banda - Vendég: Little G Weevil & K.C. Brown - Várkert Akusztik

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:00

Márciusban exkluzív örömzenével várja a közönséget Fekete Jenő és a Banda. A koncertet a vendégfellépők: a nemzetközi blues zenei díjnyertes gitáros, Little G Weevil és a virtuóz szájharmonikás K. C. Brown duettje indítja. Ezt követően lép majd színpadra Fekete Jenő, aki az amerikai folklór zene hagyományait követve, de mindig új utakra törve ápolja a „Mississippi Delta Blues”, a „Nagyvárosi Chicago Rhythm and Blues” és a „Rock and Roll” egyetemes zenei nyelvét.

A tavaszi koncerten saját dalai, igazi blues klasszikusok, és feldolgozások is elhangzanak. Az áprilisban 60. születésnapját ünneplő művész felidézi majd pályájának fontos szakaszait. Kísérői: Bacsa Gyula (zongora), Molnár Márk (gitár), Szatai Zsolt (basszus) és Móré Attila (dobok) lesznek. Az estet a koncerten fellépő művészek közös együtt zenélése zárja.

 

Ajánlatunk


A Keep Floyding Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floydot játszó csapata. A zenekar több mint 20 éves fennállása alatt – folyamatosan fejlődve – újabb és újabb helyszíneket hódított meg a Floyd zenéjéhez való alázatos hozzáállásával, zenei hitelességével, hangzás- és látványvilágával.

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

Ajánló


Bármennyire is szeretjük felfedezni a művészek széles spektrumát, mégis újra és újra visszatérünk a XIX. század végének rendkívül termékeny franciaországi…

A tavalyi nagy sikerű koncert után ismét a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában Saya Noé. Az énekesnő hangulatos alternatív pop-noir…

Prosper Merimée Carmen című remekműve nyomán, néhány gondolat Bizet operájának részletére. Klasszikus és kortárs fúzió, melynek dallamai egyedi atmoszférába keverednek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!