Program


I. Világháború - Készülj velünk az érettségire!-múzeumpedagógia 15-18 éveseknek
4

I. Világháború - Készülj velünk az érettségire!-múzeumpedagógia 15-18 éveseknek

Készülj fel a történelemérettségi első világháborús témaköreire a Várkert Bazár Új világ született c. kiállításában! Az interaktív múzeumpedagógiai foglalkozás során betekintést nyerhetsz a katonák és a hátország mindennapi életébe, emellett megismerheted a nagy háború főbb katonai eseményeit, és minden fontosat megtanulhatsz a háború urairól, vagyis azokról a császárokról, királyokról, cárokról és politikusokról, akik a hadviselő országok élén álltak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 10. vasárnap, 11:00

Egy fő kísérő az Új világ született kiállításra 30% kedvezményre jogosult teljes árú jegy vásárlásra esetén, amelyet személyesen vásárolhat meg a jegypénztárban.

Időtartam: 80-90 perc

Ajánlatunk


Egy cukrász, aki elveszik az édességek világában. Egy elhanyagolt asszony, aki elégedetlen sorsával. Egy fekete ruhás idegen, akiről senki sem tudja kicsoda és mit akar. Végül pedig egy torta, ami felforgatja a cukrászat mindennapjait.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Ajánló


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

2024-ben is folytatódik a művészeti vetítéseinkhez kapcsolódó filmklubunk. Minden hónap utolsó keddi filmjét a téma meghívott szakértőjével vezetjük fel: útmutatót…

A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti témák nyomába eredve vizsgálja a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!