Program


Ír kocsmamesék - Várkert Akusztik

Ír kocsmamesék - Várkert Akusztik

Azt hallottad, amikor Finnegan leesett a létráról? Vagy hogy hogy a csempész Donovan hogyan járt túl a fináncok eszén?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 29. szerda, 19:00

Kacagtató vagy meghökkentő legendák, mesék, történetek keringenek whiskeyk és söröskorsók között gomolygó pipafüstben, miközben a mindenkit magával ragadó és összetéveszthetetlen ír muzsika segít a kedv és lélek röptetésében. A zene és a történetek megállítják az időt a képzelet óceánján, és amíg a közönség a „zöld szigeten" időzik, a valós világ gondjai ködös messzeségbe tűnnek.

A közkedvelt mesemondó Horti Zoltán (Görömbő Kompánia) és a neves zenészek a Firkin zenekarból először egy nyári fesztiválon adták elő „öröm-előadásukat”, egy baráti fesztiválszervező meghívására. A hangulatos műsor híre gyorsan elterjedt, így elkészült egy teljes estés változat is. Így, ha saját projektjeik engedik, örömmel összeülnek - továbbra is - néhány hangulatos Ír Kocsmamesére.

Ajánlatunk


2023 utolsó éjszakáján is Be Massive a Várkert Bazárban! Idén szilveszterkor is Metha és a Be Massive csapat – Metha, Dubecticut, Lenny Lenoks, Robert Makai, Secret Factory, Somazed felel a zenéért majd a Várkert Bazárban. 

A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti témák nyomába eredve vizsgálja a magyar múlt egyes kérdéseit. A program házigazdája Katona Csaba történész, aki minden témát egy-egy meghívott vendég történésszel jár körbe és mutat be a közönségnek. 

“Dívák újéve” címmel ad fergeteges koncertet január 4-én Tóth Vera és szeretett big bandje, a 25 éves Budapest Jazz Orchestra a Várkert Bazárban. Igazi újévi örömkoncert lesz, ahol mindenki feltöltődhet majd pozitív energiákkal és derűs gondolatokkal! A koncert sztárvendége Király Linda, a csodálatos hangú énekesnő lesz. A két díva mindent megtesz majd azért, hogy a január eleji borongós hangulatot szerte foszlassa és egy érzelemgazdag estével ajándékozza meg rajongóit!

Ajánló


Mivel lehet emlékezetessé tenni egy ünnepet és mit jelent nekünk maga az ünnep? Az együttlétet, a hagyományokat, az egymásra figyelést,…

Ismét jelentkezik a Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukciója, a Grecsó fivérek előadásában Többet magunkról címmel. Az est különös átmenet…

Köszöntsd együtt az újesztendőt a Budapest Bárral! Fogadd meg, hogy 2024-ben minden nap teszel valami jót magadért és másokért: kezdd…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!