Program


Kelemen Kabátban - 10 éves születésnap

Kelemen Kabátban - 10 éves születésnap

Június 10-én ünnepelni hívunk benneteket Budapest egyik kultikus szabadtéri színpadára a Várkert Bazárba, hogy közösen idézzük fel az elmúlt évek legfontosabb pillanatait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 10. szombat, 20:00

Kelemen Kabátban -10 éves születésnap

A zenekar számára egy pillanatnak tűnik ez a tíz év, de bizony első koncertjüket 2013 tavaszán adták Kelemen Kabátban zenekarként. Június 10-én ünnepelni hívunk benneteket Budapest egyik kultikus szabadtéri színpadára a Várkert Bazárba, hogy közösen idézzük fel az elmúlt évek legfontosabb pillanatait. Minden meghatározó dalt tartalmazó, egyedülálló műsorral, sztorikkal és vendégekkel készül az együttes, hogy méltóképpen emlékezzünk vissza veletek a Kelemen Kabátban első évtizedére.

Esőnap nincs!

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


A legnagyobb népi írónk, Móricz Zsigmond szatmári néprajzi gyűjtései során került igazán közel a magyar paraszti kultúrához. A parasztság életének megismerését tartotta legfőbb iskolájának: „Kimeríthetetlen mondanivaló duzzadt bennem, és 25–30 év alatt nem fogyott ki az a tarisznya, amit ott és akkor tömtem meg mohó kapzsisággal a nép életének mindenféle anyagával” – mondta el egy visszaemlékezésében.

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a Napfonat adja. Öt szabad hang összefonódása, ami együtt valami többet alkot, polifonikus egységük néha kórusra emlékeztető erővel szól, máskor egy-egy lágy egyéni hang kerül középpontba, ötük harmóniáját pedig elemi ritmus kíséri majd

„Van már kenyerem, borom is van, Van gyermekem és feleségem. Szivem minek is szomorítsam?” Fesztbaum Béla Boldog szomorú dal című előadása többek között Kosztolányi Dezső író, költő verseiből, novelláiból, újságcikkeiből és útleírásaiból készült.

Ajánló


Boribon szamócát keres a réten. Szamóca helyett furcsa dolgokat talál: cipőket, inget, kalapot, és egy igazi jóbarátot. Marék Veronika Boribon…

Az amszterdami Rijksmuseum a történelem legátfogóbb Vermeer kiállítását hozta tető alá: 35, a világban szétszórt, ismert munkájából 28-at felsorakoztat.

Kinyílik a függöny és elindul a......a szerepjáték? a kőkemény üzlet? az őrjítő szerelem? az opera, ami maga a való élet?…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!