Program


Klimt: A csók - Megyesi Balázs műkereskedővel - Filmklub

Klimt: A csók - Megyesi Balázs műkereskedővel - Filmklub

2024-ben is folytatódik a művészeti vetítéseinkhez kapcsolódó filmklubunk. Minden hónap utolsó keddi filmjét a téma meghívott szakértőjével vezetjük fel: útmutatót adunk, mire érdemes figyelni, gondolatébresztő kérdéseket vetünk fel és a téma hazai vonatkozásait is felvillantjuk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 27. kedd, 18:00

Meghívott vendégünkkel ezúttal Klimt művészetének és a szecessziónak, mint stílusnak a népszerűségéről beszélgetünk majd, amely napjainkban is vitathatatlan, legyen szó galériák és múzeumok kiállításairól, műkereskedelemről vagy a giccs határát súroló kiskereskedelmi ajándéktárgyakról. Azonban nem volt ez mindig így: a 20. század során számos fordulatot vett a stílus megítélése. Megyesi Balázs műtárgyszakértő és műkereskedő „első kézből” mesél majd a szecessziós műtárgyak piacáról, sőt egy hazai vonatkozású Klimt festmény sorsáról is.

Meghívott szakértő: Megyesi Balázs, műtárgyszakértő, műkereskedő

Moderátor: Harsányi-Kovács Ágnes művészettörténész

Ajánlatunk


A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció. A banda sikerét nemcsak slágereik, hanem a zenekar összetétele is garantálta. 

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

Ajánló


A tavalyi nagy sikerű koncert után ismét a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában Saya Noé. Az énekesnő hangulatos alternatív pop-noir…

Bármennyire is szeretjük felfedezni a művészek széles spektrumát, mégis újra és újra visszatérünk a XIX. század végének rendkívül termékeny franciaországi…

A Keep Floyding Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floydot játszó csapata. A zenekar több mint 20 éves fennállása alatt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!