Program


Aktuális előadásokTavaszra hangoló örömzenével várja az érdeklődőket február végén Kozma Orsi és zenekara. Az énekesnőt először a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként ismerte meg a nagyközönség.

Az esten Orsi zenei pályájának fontosabb állomásait, nagy zenei találkozásait veszi sorra zenészeivel Cseke Gáborral, Hárs Viktorral és Pusztai Csabával. A quartett újragondolva adja majd elő az énekesnő izgalmas pop dalait, de szemezgetnek swing-klasszikusokból is, megidézve a Cotton Club Singers-es időket. Emellett Dés László és Novák Péter szerzeményei is hallhatók majd, de a nagysikerű Streisand-fellépés egy-egy dala is fel fog csendülni. 

Ajánló


A dalköltészet népszerűsítését tűzte zászlajára a DALKÖLTŐ koncertsorozat, amelynek bemutatkozó estje a Várkert Bazárban lesz március 14-én.

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre…

A Pink Floyd egy 1964-ben alakult zenekarból formálódott. Miután a zenekar megszűnt, néhány tag – Bob Klose gitáros, Roger Waters…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!