Program


Kozma Orsi Quartet: Találkozások-újra - Várkert Akusztik

Kozma Orsi Quartet: Találkozások-újra - Várkert Akusztik

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 19:00

Tavaszra hangoló örömzenével várja az érdeklődőket február végén Kozma Orsi és zenekara. Az énekesnőt először a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként ismerte meg a nagyközönség.

Az esten Orsi zenei pályájának fontosabb állomásait, nagy zenei találkozásait veszi sorra zenészeivel Cseke Gáborral, Hárs Viktorral és Pusztai Csabával. A quartett újragondolva adja majd elő az énekesnő izgalmas pop dalait, de szemezgetnek swing-klasszikusokból is, megidézve a Cotton Club Singers-es időket. Emellett Dés László és Novák Péter szerzeményei is hallhatók majd, de a nagysikerű Streisand-fellépés egy-egy dala is fel fog csendülni. 

Ajánlatunk


Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

A tavalyi nagy sikerű koncert után ismét a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában Saya Noé. Az énekesnő hangulatos alternatív pop-noir hangzásáról ismert, amely sajátos, kórus hatású énekharmóniákat kever erős, sötét basszusokkal. Zenéjében megjelenik az electronica, triphop, trap, downtempo, uk garage és a house műfaji jellegzetességek is. 

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal szóló tehetség mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.

Ajánló


Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.…

Bármennyire is szeretjük felfedezni a művészek széles spektrumát, mégis újra és újra visszatérünk a XIX. század végének rendkívül termékeny franciaországi…

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!