program


Kozma Orsi Quartet: Találkozások-újra - Várkert Akusztik

Kozma Orsi Quartet: Találkozások-újra - Várkert Akusztik

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Torsdag, 22. Februar 2024 19:00

Tavaszra hangoló örömzenével várja az érdeklődőket február végén Kozma Orsi és zenekara. Az énekesnőt először a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként ismerte meg a nagyközönség.

Az esten Orsi zenei pályájának fontosabb állomásait, nagy zenei találkozásait veszi sorra zenészeivel Cseke Gáborral, Hárs Viktorral és Pusztai Csabával. A quartett újragondolva adja majd elő az énekesnő izgalmas pop dalait, de szemezgetnek swing-klasszikusokból is, megidézve a Cotton Club Singers-es időket. Emellett Dés László és Novák Péter szerzeményei is hallhatók majd, de a nagysikerű Streisand-fellépés egy-egy dala is fel fog csendülni. 

Aktuelt


Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

2022 után ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó. Annak idején villámgyorsan váltak a hazai alternatív rockzenei élet meghatározó együttesévé és kisebb-nagyobb megszakításokkal a kilencvenes évek középig működött a zenekar.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

PÅ PLAKATEN


Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti…

Gustav Klimt Csókja a világ egyik legismertebb és legtöbbet reprodukált festménye. Talán ez a legnépszerűbb poszter a diákkollégiumok falán Pekingtől…

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.