Program


Kozma Orsi Quartet: Találkozások-újra - Várkert Akusztik

Kozma Orsi Quartet: Találkozások-újra - Várkert Akusztik

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 19:00

Tavaszra hangoló örömzenével várja az érdeklődőket február végén Kozma Orsi és zenekara. Az énekesnőt először a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként ismerte meg a nagyközönség.

Az esten Orsi zenei pályájának fontosabb állomásait, nagy zenei találkozásait veszi sorra zenészeivel Cseke Gáborral, Hárs Viktorral és Pusztai Csabával. A quartett újragondolva adja majd elő az énekesnő izgalmas pop dalait, de szemezgetnek swing-klasszikusokból is, megidézve a Cotton Club Singers-es időket. Emellett Dés László és Novák Péter szerzeményei is hallhatók majd, de a nagysikerű Streisand-fellépés egy-egy dala is fel fog csendülni. 

Ajánlatunk


Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

Prosper Merimée Carmen című remekműve nyomán, néhány gondolat Bizet operájának részletére. Klasszikus és kortárs fúzió, melynek dallamai egyedi atmoszférába keverednek, ami a főszereplők útját vezeti.

Ajánló


A tavalyi nagy sikerű koncert után ismét a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában Saya Noé. Az énekesnő hangulatos alternatív pop-noir…

A Keep Floyding Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floydot játszó csapata. A zenekar több mint 20 éves fennállása alatt…

A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!