Program


Lau - Electric Lounge

Lau - Electric Lounge

Az Electric Lounge egy különleges elektronikus zenei program, amely a lounge életérzést hozza el a történelmi Várkert Bazár festői környezetébe. A lenyűgöző panoráma és a varázslatos Neoreneszánsz kert atmoszférája egyesül a legjobb elektronikus zenékkel. Az esemény ideális kikapcsolódást nyújt a nyári estékhez, ahol a nyugodt, mégis energikus zenei hullámok garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 7. szombat, 20:00

 

LAU elektro, techno, garage, house és breakbeat DJ és producer, aki ezeknek a műfajoknak a fúziójában is elmerült. Már 10 éve aktív a zenei világban, ebből 7 éve szólóban. A 2021-es Boiler Room fellépése után Lau első külföldi élő fellépésére az Academia Film Olmouc 57. évfordulóján került sor. Azóta játszott Kazahsztánban, Berlinben és a MENT 2023 fesztiválon, valamint fellépett a Fusion Festival ’23 és az Ozora Festival ’23 eseményeken is.

Kreatív visszavonulását követően befejezte négy számos EP-jét, amely új hangzását és legbensőbb énjét tükrözi. Most ezt az újdonságot szeretnénk megosztani veletek. 

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Esőnap: 2024.09.13.

Ajánlatunk


A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti esemény nyomába eredve vizsgálja a magyar múlt egyes kérdéseit. A program házigazdája Katona Csaba történész, a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárának munkatársa, aki minden témát egy meghívott történésszel jár körbe és mutat be a közönségnek.

A Keep Floyding Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floydot játszó csapata. A zenekar több mint 20 éves fennállása alatt – folyamatosan fejlődve – újabb és újabb helyszíneket hódított meg a Floyd zenéjéhez való alázatos hozzáállásával, zenei hitelességével, hangzás- és látványvilágával.

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadon.

Ajánló


Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.…

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

Az EXHIBITION ON SCREEN sorozat filmjében egy olyan tárlatra léphetnek be a nézők, amelynek köszönhetően Hieronymus Bosch művei a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!