Program


Magyar Nemzeti Táncegyüttes - Tánc-költészet – Bemutató
2

Magyar Nemzeti Táncegyüttes - Tánc-költészet – Bemutató

Női lélek, férfierő, szenvedély és boldogság, hit és hazaszeretet – megannyi ihlető érzelemre, magyar költők verseire, irodalmunk legnagyobbjainak műveire komponált koreográfiákat a Kossuth-díjas Zsuráfszky Zoltán és felesége, Zs. Vincze Zsuzsa, érdemes művész. Közös alkotómunkájuk tematikusan válogatott koreográfiáit mutatják be társulatukkal, a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 16. vasárnap, 19:00

Ajánlatunk


Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori Királyi Palota környékén? Sétánkon minden kiderül!

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és alig ismert információkat tudhat meg a közönség az örökérvényű szerzőről. Az előadásokon kivetített képek, dokumentumok és Tárkány-Kovács Bálint Junior Príma díjas cimbalomművész inspiratív zenei kísérete segíti elő az irodalmi szövegek elmélyült befogadását.

Az idén 10 éves Várkert Bazár 2017-ben alapított irodalmi sorozata mára a főváros leglátogatottabb havi irodalmi műhelye, fókuszban a klasszikus és kortárs magyar irodalommal. 75 est, 250 színpadi vendég, több tízezer látogató. Tartsanak velünk április 2-án is az Aposztróf irodalmi estjén, ahol bemutatkozik a Boldog boldogtalan – Háy János új regénye a színpadon!

Ajánló


Az idén 18. születésnapját ünneplő kétszeres Fonogram-díjas gyerekzenekar azt vallja, hogy ők nevelik a jövő közönségét. A csapat fő küldetése…

Látványos film az emberiség történelmének egyik legkiemelkedőbb eseményéről, Jézus Krisztus kereszthaláláról és feltámadásáról. 

Boribon szamócát keres a réten. Szamóca helyett furcsa dolgokat talál: cipőket, inget, kalapot, és egy igazi jóbarátot. Marék Veronika Boribon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!