Program


Miről mesélnek a képek? - múzeumpedagógiai foglalkozás a Jáky gyűjteményben 6-10 éveseknek

Miről mesélnek a képek? - múzeumpedagógiai foglalkozás a Jáky gyűjteményben 6-10 éveseknek

A múzeumpedagógiai foglalkozáson résztvevők megfejtik, hogy miről mesél az YBL 6 Művészeti Térben látható, a Jáky-gyűjtemény különleges képeit bemutató Vagyok, aki vagyok című kiállítás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 10:30

A foglalkozáson a kreatív gondolatoké lesz a főszerep, izgalmas történetek, párbeszédek kelnek életre és ha mindez kevés lenne, játékos formában még az alkotásokat is szóra bírják a résztvevők.

A foglalkozás időtartama: 60 perc

Ajánlott korosztály: 6-10 év

Jó tudni!

A foglalkozást a 6-10 évesek részére alakították ki, ezért más korosztály számára nem javasolt a programon való részvétel. A gyerekek kísérői kedvezményes jeggyel (1500Ft/fő) részt vehetnek a foglalkozáson, illetve a program ideje alatt megtekinthetik a kiállítást.

 

Ajánlatunk


Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a Napfonat adja. Öt szabad hang összefonódása, ami együtt valami többet alkot, polifonikus egységük néha kórusra emlékeztető erővel szól, máskor egy-egy lágy egyéni hang kerül középpontba, ötük harmóniáját pedig elemi ritmus kíséri majd.

"A narancsvörös sátrak is/Mint a káprázat karikái/Vagy mint izzó gömb-madarak/Kezdtek az időn kívül szállni” Henri Gonzo a Fran Palermo zenekar vezetőjeként már több mint egy évtizede a hazai popzenei élet meghatározó kulcsfigurája, április végén új felállásban lép színpadra.

Ajánló


Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori…

Az Alhambra – a legjobb állapotban fennmaradt középkori muzulmán palotaváros – Naszrid-dinasztia kori építői olyan igényesek voltak, hogy technikájuk egy…

Egy cukrász, aki elveszik az édességek világában. Egy elhanyagolt asszony, aki elégedetlen sorsával. Egy fekete ruhás idegen, akiről senki sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!