Program


Mörk x Nunki Bay Starship

Mörk x Nunki Bay Starship

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, amely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stílus elemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 14. hétfő, 19:30

A ma már Fonogram és Artisjus díjas zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti undergroundban, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye. A magyarországi lehetőségek mellett szerte a világon, számos nemzetközi fesztiválon is bemutatkozhattak már; felléptek a hamburgi Elb Jazz Fesztivál nagyszínpadán, a Leverkusener Jazztage nagyszínpadán, a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest Showcase Hub-on vagy a poznani Spring Break-en is.

A Mörk ezen az estén a Nunki Bay Starship legénységével kiegészülve áll színpadra. A Nunki Bay Starship ismerős lehet a nagyközönségnek népszerű, hazai zenekarokból. Ebben a projektben egyesítik zenei tehetségüket és inspirációjukat, létrehozva ezzel saját, különleges univerzumukat. Stílusukat “audiovisual wormhole”, avagy audiovizuális féregjáratként határozzák meg - zenéjük a pop, a neosoul, a jazz elemeivel operál, pszichedelikus és R&B ízekkel fűszerezve.

Lehetőségük volt nagy budapesti klubokban játszani (Akvárium Klub, Magyar Zene Háza, Trafó, Instant) országszerte turnézni és többek közt olyan fesztiválokon fellépni, mint a Művészetek Völgye, a SZIN, a Campus, a Fezen vagy a Paloznaki Jazzpiknik. Legújabb, Summer Camp Memories című dalukhoz mesterséges intelligencia segítségével készítettek izgalmas videóklipet.

Közreműködők:

Mörk
Zentai Márk – ének
Szeifert Bálint – basszusgitár
Szabó Dániel Ferenc – dob
Ocsovay Damján – billentyű

Nunki Bay Starship
Tóth Dóri – ének, hegedű
Várnai Szilvia – billentyű
Belegrai Gabi - basszusgitár
Huszár Ákos – dob

Esőnap: nincs
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori Királyi Palota környékén? Sétánkon minden kiderül!

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és alig ismert információkat tudhat meg a közönség az örökérvényű szerzőről. Az előadásokon kivetített képek, dokumentumok és Tárkány-Kovács Bálint Junior Príma díjas cimbalomművész inspiratív zenei kísérete segíti elő az irodalmi szövegek elmélyült befogadását.

A kert a modern festészet fontos témája, ihlető forrása. A londoni Royal Academy of Arts 2016-os kiállítása mintegy 120 remekmű segítségével mutatja be e közkedvelt motívum szerepét, alakváltozásait az 1860-as évektől az 1920-as évekig, az impresszionizmustól az avantgárdig.

Ajánló


A legnagyobb népi írónk, Móricz Zsigmond szatmári néprajzi gyűjtései során került igazán közel a magyar paraszti kultúrához. A parasztság életének…

Az idén 10 éves Várkert Bazár 2017-ben alapított irodalmi sorozata mára a főváros leglátogatottabb havi irodalmi műhelye, fókuszban a klasszikus…

Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!