Program


Sárkánymese – Magyar Nemzeti Táncegyüttes

Sárkánymese – Magyar Nemzeti Táncegyüttes

Új kalandra, a magyar népmeséink, népzenénk és néptáncaink csodálatos világába kalauzolja a gyermekeket a Magyar Nemzeti Táncegyüttes produkciója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 25. vasárnap, 17:00

Sárkánymese – Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A Sárkánymese varázslatos világában a három szegénylegény, a „táncoló csacsi”, a gonosz boszorkány és a legyőzhetetlennek tűnő háromfejű sárkány, a kedves erdei manó és a szépséges Napkeleti-királykisasszony, valamint a pénzéhes kocsmáros és kapzsi lányai visszarepítenek bennünket azokba a tanulságos időkbe, amikor a jó küzdelmek árán, de ésszel és kitartó munkával végül elnyeri méltó jutalmát.

Ajánljuk vidám mesénket kicsiknek és nagyoknak, mert hisszük, hogy régi értékeink ma is fontosak és érvényesek mindenki számára!

A mesét színpadra írta, dramaturg: Zs. Vincze Zsuzsa, Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész
Koreográfus: Zs. Vincze Zsuzsa, Zsuráfszky Zoltán, Appelshoffer János, Sánta Gergő
Zene: Szabó Dániel és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes zenekara
Díszlettervező: Tóth Kázmér
Jelmeztervező: Zs. Vincze Zsuzsa
Rendező: Zs. Vincze Zsuzsa és Zsuráfszky Zoltán
Művészeti igazgató: Zsuráfszky Zoltán, Kossuth-díjas, kiváló művész

Ajánlatunk


2024-ben is folytatódik a művészeti vetítéseinkhez kapcsolódó filmklubunk. Minden hónap utolsó keddi filmjét a téma meghívott szakértőjével vezetjük fel: útmutatót adunk, mire érdemes figyelni, gondolatébresztő kérdéseket vetünk fel és a téma hazai vonatkozásait is felvillantjuk.

Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Egy cukrász, aki elveszik az édességek világában. Egy elhanyagolt asszony, aki elégedetlen sorsával. Egy fekete ruhás idegen, akiről senki sem tudja kicsoda és mit akar. Végül pedig egy torta, ami felforgatja a cukrászat mindennapjait.

Ajánló


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!