Program


Saya Noé solo live act - Electric Lounge

Saya Noé solo live act - Electric Lounge

A tavalyi nagy sikerű koncert után ismét a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában Saya Noé. Az énekesnő hangulatos alternatív pop-noir hangzásáról ismert, amely sajátos, kórus hatású énekharmóniákat kever erős, sötét basszusokkal. Zenéjében megjelenik az electronica, triphop, trap, downtempo, uk garage és a house műfaji jellegzetességek is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 24. szombat, 20:00

Saya Noé, Malajziában, Kuala Lumpurban nőtt fel, zenész családban. Magyarországra költözését követően, klasszikus gyökereit popzenére cserélte, majd a budapesti imPro School-ban tanult zenei producernek és indította el a karrierjét. 2020-ban együtt dolgozott a Grammy-díjas lemez producerrel, Matt Lawrence-szel (UK). Később a Nemzeti Kulturális Alap Magyarországi Zenei Támogatási Programját választotta (2020) első teljes albumának elkészítéséhez. (Museum of Sins). 

Saya Noé a magyarországi major fesztiválok rendszeres fellépője. A HOTS magyar zeneiexport iroda, top 10-es listáján állandó szereplő, mint az egyik legpotenciálisabb hazai produkció, amely képes lehet a nemzetközi színtéren is megállni a helyét. 

Az énekes-dalszerző 2022-ben indult útjára a nemzetközi vizeken, fellépett az Exit Fesztiválon (Szerbia) és az Ibis saját rendezvényén (Lengyelország) 2022-ben Artisjus díjat kapott, mint az év könnyűzenei dalszerzője és alkotója. Saya Noé 2023-ban független előadóként a Spotify Equal kampányának a nagy követe lett. Legújabb albuma 2023 szeptember végén jelent meg, Jupiter névre keresztelve, melyet a Budapesti A38 hajón kívül Prágában, Krakkóban és Varsóban is debütált.

Esőnap: 2024.09.02.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Az EXHIBITION ON SCREEN sorozat filmjében egy olyan tárlatra léphetnek be a nézők, amelynek köszönhetően Hieronymus Bosch művei a világ számos pontjáról visszatértek hollandiai szülővárosába.

A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció. A banda sikerét nemcsak slágereik, hanem a zenekar összetétele is garantálta. 

A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal tehetséges csapat mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadon.

Ajánló


Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen.…

Szeder 10. születésnapi koncert a Várkert Bazárban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!