Program


Aktuális előadások



A hét tagú énekegyüttes szokásához híven igazi stíluskavalkáddal készül az év első napján: a bizánci évkezdet énekei, a bécsi újévi koncertről jól ismert dallamok, acapella pop feldolgozások és saját szerzemények is felhangzanak a koncerten - természetesen a jól ismert “efrémes” humorral, virtuozitással és csibészséggel fűszerezve.

A budapesti StEFREM egy különleges hangzásvilágú vokális együttes. A többszörösen díjnyertes formáció rendszeresen koncertezik Európa-szerte Londontól Bukarestig, de felléptek már Afrikában, Indiában és Dél-Amerikában is. Olyan neves előadókkal dolgoztak együtt, mint Abeer Nehme, Victor Solomon és a King's Singers. 2002 óta 18 lemezük jelent meg. Gazdag és változatos repertoárjukban bizánci és klasszikus darabok, crossover átdolgozások és acapella pop dalok egyaránt megtalálhatók.

A jegyár tartalmaz egy pohár újévköszöntő pezsgőt!

Ajánló


Huszonkét éves pályafutásának első újévi koncertjét adja 2025-ben a StEFFREM. 

Klasszikusok a Lovardában sorozatunk következő koncertjén a barokk zene világában merülünk el Bécs mestereinek kíséretében, a Budavári Palotanegyed elegáns környezetében.

Advent első vasárnapján a Lóci játszik zenekar egy vonósnégyessel és gyerekkórussal kiegészített, különleges hangulatú koncertet ad a Budavári Palotanegyedben a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!