Program


Várkert Jóga - Jordán Adéllal

Várkert Jóga - Jordán Adéllal

"Az a másfél négyzetméternyi terület, ami a matracod, és az a másfél óra, amit jógára szánsz, leképezi, hogy hol tartasz jelenleg az életedben. Mennyire vagy elfogadó magaddal és a világgal, mennyi ítélkezés van benned, mennyi elfogadás, elengedés, és mennyi türelem"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 28. hétfő, 19:00

"Amikor elhívok valakit jógázni akkor általában az első mondata az, hogy nem vagyok elég.... flexibilis, erős, laza, hajlékony. Aztán amikor gyakorol, és megtanulja nem összehasonlítani magát másokkal, elfogadni, ahol tart, türelemmel szemlélődni a gyakorlása felett, és elengedi az akarást, akkor váratlanul megszületik egy -egy ászana (póz). Szeretem azokat a szavakat, amelyek számomra a jógagyakorlás során a gerincez kapcsolódnak. Úgy, mint gerincesség, egyenes hát, kötöttség, merevség hajlékonyság, rugalmasság, oldottság. nem véletlenül használjuk ezeket a fogalmakat lelki értelemben is. A jógával és a gerinc mozgatásával lelki, spirituális fejlődésünk útján is előbbre jutunk." Jordán Adél

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés: 18.00-tól a Testőrpalotán keresztül.  A helyszínen 18:30 órától jegyvásárlásra is van lehetőség.

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

Esőhelyszín: Testőrpalota

A házirend itt érhető el

Ajánlatunk


Gustav Klimt Csókja a világ egyik legismertebb és legtöbbet reprodukált festménye. Talán ez a legnépszerűbb poszter a diákkollégiumok falán Pekingtől Bostonig.

2024-ben is folytatódik a művészeti vetítéseinkhez kapcsolódó filmklubunk. Minden hónap utolsó keddi filmjét a téma meghívott szakértőjével vezetjük fel: útmutatót adunk, mire érdemes figyelni, gondolatébresztő kérdéseket vetünk fel és a téma hazai vonatkozásait is felvillantjuk.

Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori Királyi Palota környékén? Sétánkon minden kiderül!

Ajánló


Az idén 10 éves Várkert Bazár 2017-ben alapított irodalmi sorozata mára a főváros leglátogatottabb havi irodalmi műhelye, fókuszban a klasszikus…

„Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan”

Vészabó Noémi Leonardo- és Michelangelo-díjas festőművész nagysikerű workshop-sorozata az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!