Program


Ybl, az építészlegenda – séta a Várkert Bazárban

Ybl, az építészlegenda – séta a Várkert Bazárban

A Várkert Bazár újjászületése eredeti pompájában méltó tisztelgés egyik legnagyobb építészünk, Ybl Miklós emléke előtt. Idegenvezetésünk során az épület azon részei is bejárhatóak, amelyek a nagyközönség számára nem, vagy csak részben látogathatóak!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 15. szombat, 15:00

Szakképzett idegenvezetőink magyar nyelven mutatják be a látogatóknak a Várkert Bazárt a Testőrpalotától a Neoreneszánsz kerten át a Déli palotákig.

Indulás: Az Ybl szobortól (Várkert Bazár főbejárattal szemben)

FIGYELEM! A séta a Várkert Bazárban című tematikus túrák egyes előadásai közt nagy a tartalmi átfedés. A sétákon mindig a címben megjelölt témakör áll fókuszban.

(tematikák: Ybl, az építészlegenda; Sisi, Magyarország szerelmese; A főváros ékszerdoboza)

Ajánlatunk


A „Szelíden és szilárdan” című előadás elénk tárja Szabó Magda életét, felidézi az írónő kivételes pályaívét, gyermekkorát, szüleihez fűződő kapcsolatát, házasságát, íróvá érését.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és alig ismert információkat tudhat meg a közönség az örökérvényű szerzőről.

Ajánló


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és…

Áprilisban ismét jelentkezik a Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukciója, a Grecsó fivérek előadásában Többet magunkról címmel. Az est különös…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!